Koning Albert moet zich bekeren tot de islam

Want als hij dat niet doet, dan zal de toorn van Allah groot zijn. Dat is de boodschap van een beruchte Brusselse kopvoddenliefhebber.Redouane Ahrouch is een lid van de Parti Islam, een partij die stilaan een voet aan de grond krijgt in Brussel. Als het aan hem ligt loopt binnenkort heel vrouwelijk Brussel met een […]

Want als hij dat niet doet, dan zal de toorn van Allah groot zijn. Dat is de boodschap van een beruchte Brusselse kopvoddenliefhebber.

Redouane Ahrouch is een lid van de Parti Islam, een partij die stilaan een voet aan de grond krijgt in Brussel. Als het aan hem ligt loopt binnenkort heel vrouwelijk Brussel met een hoofddoek rond en wordt er de sharia toegepast, nu schreef hij een open brief naar koning Albert.

Daarin vertelt Redouane dat Jezus de stem van God is en dat die naar de aarde kwam om de komst van de profeet Mohammed aangekondigd heeft. Redouane raadt in zijn brief onze vorst dan ook ten stelligste aan om zich tot de islam te bekeren. Als hij dat niet doet zwaait er wat: “Weigert u, dan trekt u de zondelast over u heen.” (SL)

Leave a Reply

Your email address will not be published.