Koningin Beatrix laat zien wie de échte baas is (video)

Voor Beatrix Wilhelmina Armgard van Oranje-Nassau is het deze dinsdag een dag om nooit meer te vergeten: na 33 jaar over Nederland geregeerd te hebben geeft ze de scepter door aan Willem-Alexander. 33 jaar is lang, veel langer dan onze Albert II het zal uitzingen want dan zou hij het tot 2026 moeten blijven en […]

Voor Beatrix Wilhelmina Armgard van Oranje-Nassau is het deze dinsdag een dag om nooit meer te vergeten: na 33 jaar over Nederland geregeerd te hebben geeft ze de scepter door aan Willem-Alexander.

33 jaar is lang, veel langer dan onze Albert II het zal uitzingen want dan zou hij het tot 2026 moeten blijven en op zijn 92ste zien we hem dat niet meer doen.

Maar goed, het gaat hier over Beatrix nu. Wel, zij was dus drieëndertig jaar lang de koningin der Nederlanden en bijgevolg kent zij als geen ander de koninklijke etiquette. Dat bleek ook vandaag nog maar eens toen zij troonsafstand deed om plaats te maken voor Willem-Alexander en diens vrouw Màximina: zij wist perfect wanneer de moment aangebroken was om te wuiven met die handjes. Alleen bleek de microfoon nog aan te staan en kon iedereen de uitstekende regisseurstalenten van de 75-jarige voormalige koningin horen. (SL)

Leave a Reply

Your email address will not be published.