Lerares wordt ontslagen nadat haar pikante bijverdienste aan het licht komt (foto's) News
Lerares wordt ontslagen nadat haar pikante bijverdienste aan het licht komt (foto's)
News

Lerares wordt ontslagen nadat haar pikante bijverdienste aan het licht komt (foto's)

Sarah Seales, die op sociale media Sarah Juree als naam gebruikt, is heel boos op een lokale nieuwswebsite in Indiana (VS) nadat deze had onthuld hoe zij thuis haar lerarenloon aanvulde. Volgens Real News Michiana heeft Sarah's voormalige werkgever haar contract onlangs beëindigd omdat haar foto’s ‘de reputatie van de school in gevaar brachten’.

Geen tekort aan fans

De media citeert de ontslagbrief waarin staat: "Deze foto's vormen een reëel en onmiddellijk risico van schade aan onze reputatie of zakelijke transacties, tot en met het verlies van donateurs, partners in de gemeenschap en ons contract om te werken met de State National Guard." Zonder haar job als lerares, is de radeloze Sarah dus volledig afhankelijk van geld dat binnenstroomt via OnlyFans, waar ze wel geen tekort aan bewonderaars heeft.

Sarah haalde op Instagram uit naar de journalist die achter het artikel zat dat haar ‘X-rated’ nevenactiviteit onthulde. "Ik ben geschokt en verdrietig door zijn verachtelijke poging om mijn leven te ruïneren” zegt ze. Sarah spoort ook haar Instagram-fans aan om haar te volgen op OnlyFans. Vorige week zette ze als bijschrift bij een foto: "Word alsjeblieft lid van mijn Onlyfans! Ik ben net ontslagen als lerares! Ik heb alle steun nodig die ik kan krijgen! Tips en liefdevolle steun gewaardeerd!!!”

Energie-uitwisseling

Naast het poseren in lingerie, bikini's en af en toe in haar blootje, hoopt de vrijgezelle Sarah haar groeiende platform te gebruiken om te spreken over seks en seksualiteit. De voormalige lerares zegt: "Onlyfans heeft ook een empowered platform gecreëerd voor vrouwen om een onbeperkt financieel inkomen voor zichzelf te creëren. Ik ben nu onderdeel van de energie-uitwisseling. Ik ben nu empowered.” Hieronder kunnen jullie wat nader kennismaken met Sarah door middel van wat leuke plaatjes.


0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties