Man onthult dat hij 6 maanden affaire had met dolfijn nadat ze hem verleidde in waterpark

Ok dan …

Een verhaal waarbij je ongetwijfeld toch eens met je ogen zal draaien. Een 63-jarige man heeft namelijk toegeven dat hij in zijn jonge jaren een seksuele affaire had met een dolfijn. Een zekere Malcolm Brenner sprak hier heel open over in een mini-docu genaamd ‘Dolphin Love’. De affaire heeft zo’n 6 maanden geduurd terwijl hij in een waterpark werkte waar de dolfijn ook woonde.

Het klinkt gigantisch bizar, maar volgens Malcolm is de reden voor zijn bizarre ‘dierenliefde’ omdat hij mishandeld is geweest toen hij klein was. Daardoor heeft hij zich altijd aangetrokken gevoeld tot dieren zegt hij. Toen hij een jonge tiener was, voelde hij zich zelfs aangetrokken tot de gezinshond en hij heeft toen ook geprobeerd om seks te hebben met het dier. Iets wat absoluut niet goed was afgelopen.

‘Het was echte liefde met fantastische seks’

Hij vertelde vervolgens hoe de affaire met de dolfijn begon en hoe zij hem in het begin verleidde: “Via een vriendin kon ik bij enkele dolfijnen zwemmen en ik maakte kennis met Dolly. Ik begon haar te aaien op haar rug, vinnen en staart. Terwijl ik haar vin wou strelen, begon Dolly zich om te draaien waardoor ik haar plots per ongeluk bij haar genitaliën aan het strelen was. Iets wat ze duidelijk bewust deed.”

Daarna wordt hij wat gedetailleerder, maar die info gaan we jullie besparen. Het was in ieder geval het begin van een verboden liefde tussen de man en de dolfijn. Hij werkte als fotograaf van de dolfijnen dus hij kon makkelijk bij Dolly geraken na de werkuren. Hij omschreef de liefde tussen hen als oprecht en heel diepgaand.

Hij vertelt zelfs in detail hoe hij de liefde met haar bedreef en dat dit niet altijd makkelijk was omdat je een juiste positie moet vinden in het water. Toen het echter wel lukte, genoten Malcom en dolfijn optimaal van hun bizarre liefdesspel, althans dat is toch wat hij zegt. Malcolm beweert zelfs dat hij en Dolly de dolfijn gezamenlijke orgasmes hadden. Moest je meer willen weten (en we hebben geen idee waarom), raden we je aan om onderstaande video te bekijken.

Hun liefde eindigde abrupt toen Dolly verplaatst werd naar een ander waterpark. 9 maanden later overleed ze blijkbaar. Volgens hem was haar zelfmoord door een depressie omdat ze Malcom niet meer kon zien. Wanneer sommige dolfijnen depressief zijn, kiezen ze er soms voor om vrijwillig te stoppen met ademen.

‘Het was geen verkrachting’

Wanneer hij zijn verhaal vertelt aan mensen zegt Malcolm dat hij geregeld de verwijten krijgt dat hij de dolfijn verkracht heeft. Al vind hij dat complete onzin omdat Dolly de dolfijn volgens hem heel makkelijk had kunnen wegzwemmen ‘als ze van elkaar aan het genieten waren’.

Om het nog wat erger te maken, verdedigt hij de liefde tussen de dolfijn en hem nog veel verder. Zo hoopt hij dat seks met dieren in de toekomst legaal zal worden. Zijn uitleg is dat het honderd jaar geleden ook bizar was om seks te hebben met iemand die een andere huidskleur heeft en hij is ervan overtuigd dat het maar een kwestie van tijd is dat ook seks met dieren genormaliseerd en gelegaliseerd zal worden. Zot zijn doet duidelijk geen pijn.