Miljardair Jeff Bezos terug van ruimtereis: ‘Bedankt Amazon-klanten voor jullie geld te geven’

Jeff is een gelukkig man

Jeff Bezos is één van de rijkste mensen op deze planeet. De grote baas van megabedrijf Amazon maakte gisteren een ‘commerciële reis’ naar de ruimte. Nog lang niet iets dat wij als gewone stervelingen kunnen doen natuurlijk. De 57-jarige Bezos deed het wel en maakte zich daar niet echt populair mee. Zo vinden heel wat mensen dat hij beter dat geld in het klimaat zou stoppen dan in raketten voor zijn eigen plezier.

Ondanks de kritiek ging hij toch en er werd een petitie door 180.000 mensen om Jeff niet te laten terugkeren op Aarde. Dat deed hij wel en alles verliep heel vlotjes. De miljardair gaf daarna nog een persconferentie en vertelde dat hij echt genoten heeft. Hij maakte ook nog een grapje over hoe hij de Amazon-klanten wilde bedanken om te betalen voor alles.

Een mopje dat niet iedereen even grappig vond en je kan bekijken in onderstaande video: “Ik wil elke Amazon-medewerker en elke Amazon-klant bedanken, omdat jullie voor dit alles hebben betaald. Echt waar, aan elke Amazon-klant en elke Amazon-medewerker, bedankt vanuit het diepst van mijn hart. Ik apprecieer het echt.”

Een korte samenvatting van Bezos zijn ruimtereis:

Leave a Reply

Your email address will not be published.