Milquet heeft ook een mol in Vlaanderen Actua
Milquet heeft ook een mol in Vlaanderen
Actua

Milquet heeft ook een mol in Vlaanderen

Eerder vandaag lekte al uit dat PS-premier Di Rupo een kabinetschef op de Antwerpse gemeentekieslijsten heeft gekatapulteerd. Nu lijkt ook het oervlaamse Zottegem zijn eigen mol te hebben...

Kabinetschefs zijn drukbezette mensen, leert ons een rondvraag bij een paar politici. En toch vinden ze tijd om nog een boompje op te zetten in een gemeenteraad. Niets bijzonders? Wel als ze voor een Franstalige minister werken.

Zo is Yasmine Kherbache niet alleen SP.A-kandidate in Antwerpen onder Patrick Janssens maar ze is eveneens kabinetschef voor PS-premier Di Rupo. Wie denkt dat deze Antwerpse mol de enige is, moet maar diep in de Vlaamse Ardennen kijken... Daar ambieert kabinetschef Peter Vansintjan van madame 'non' Joëlle Milquet een plaatsje in de gemeenteraad van Zottegem.

De man komt op voor CD&V en is naar eigen zeggen een duizendpoot. "Beroepshalve ben ik als kabinetschef voortdurend bezig met vergaderen", zegt hij zelf op zijn website. En toch weet hij tijd te vinden voor de Zottegemse gemeenteraad, meent hij: "Ik probeer op een kritische maar constructieve manier een discussie te voeren in de gemeenteraad. Dit is niet altijd gemakkelijk want de burgemeester laat niet altijd voldoende ruimte voor een discussie." Of hij daar tijd voor heeft? We vragen het ons serieus af... (AN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties