Oekraïense boeren tonen trots hoe gigantisch veel Russische tanks ze stelen News
Oekraïense boeren tonen trots hoe gigantisch veel Russische tanks ze stelen
News

Oekraïense boeren tonen trots hoe gigantisch veel Russische tanks ze stelen

In Oekraïne rijden er momenteel honderden tot misschien zelfs duizenden Russische tanks rond. Het gebeurt echter regelmatig dat deze tanks soms verlaten zijn door meerdere redenen. In sommige gevallen zijn de Russische soldaten tijdelijk weg omdat ze op zoek zijn naar brandstof of omdat een deel van hen simpelweg overleden zijn tijdens de gevechten met Oekraïense soldaten.

Dat zorgt er ook voor dat je geregeld eens een verlaten tank langs de weg ziet staan. Voor veel boeren is dat het signaal om deze doodleuk mee naar huis nemen onder het mom 'wat je ziet staan, dat mag je gewoon houden'. Ze komen dan aangereden met hun trekker en slepen deze rustig mee naar hun boerderij.

De boeren zelf vinden met al deze tanks gaan lopen blijkbaar best leuk en tonen dat uitgebreid in filmpjes. Een deel daarvan zie je hieronder. Wat ze in godsnaam met die tanks gaan doen, is natuurlijk de vraag. Al is een Russische tank in de schuur hebben wellicht best leuk voor sommige van deze mannen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties