OnlyFans-model wil politica worden en komt met héél opvallend voorstel om kiezers te overtuigen (foto’s)

We gokken dat ze wel verkozen zal worden

Rocio Pino is een Mexicaanse dame die al behoorlijk veel succes had op OnlyFans. Zo zit ze al enige tijd op het platform en ze verdient absurd veel geld met haar pikante foto’s en filmpjes daar. Een maandabonnement om alle content op haar profiel te zijn, kost je zo’n 19 dollar.

Gratis borstvergrotingen voor iedereen

Zij wil nu naast haar OnlyFans-carrière ook politica worden in Mexico. Ze komt best met opvallende beloftes voor wanneer kiezers haar in de Kamer stemmen. Zo wil Rocio dat borstvergrotingen gratis worden voor alle vrouwen. Ze vindt dat elke dame die zich niet goed in haar vel voelt en daarom haar borsten wil laten vergroten dat ze daarvoor ook niet hoeven te betalen. Wel vindt ze belangrijk dat vrouwen die een borstreconstructie moeten laten doen altijd voorrang moeten krijgen.

Daarnaast wil Rocio ook meer aandacht voor seksueel misbruik en wil ze nieuwe wetten om vrouwen te beschermen tegen cybercriminaliteit.

Het hoeft wellicht niet te verbazen dat ze met haar opvallend borstvergroting-voorstel behoorlijk wat media-aandacht krijgt. Om zichzelf nog meer in de kijker te zetten, gooit ze tevens ook haar lichaam in de strijd. De verwachting is momenteel dat Rocio behoorlijk wat stemmen zal verzamelen.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments