Ophef in K2 zoekt K3 wanneer kandidate teken doet dat ze andere kandidaat gaat vermoorden (video)

Zo verpest je dus je auditie

Fanatieke kijkers van K2 zoekt K3 waren in stevige shock toen in de laatste aflevering de 26-jarige Shelby uit Rotterdam op het podium stapte. Net voor ze begon te zingen deed ze namelijk teken naar de kandidaat op stoel 10. Ze deed alsof ze zijn keel ging oversnijden.

Voor de leken, er zijn 10 plaatsen in de finale van K2 zoekt K3. Een 50-tal kandidaten moeten vechten voor deze felbegeerde plaatsen en als hun score van het publiek hoog genoeg is dan krijgen ze een plaatsje op één van deze stoelen. Haalt er echter iemand een hogere score dan jou dan moet je 1 plekje opschuiven. Zit je op stoel 10 en er scoort iemand daarna hoger dan is het onverbiddelijk afgelopen.

Shelby deed dus als mopje een ‘vinger op de keel’-teken naar de man die op stoel 10 zat en moest vrezen voor zijn plaats. Kijkers in shock, jury in shock en Marthe en Hanne in shock: “Zo iemand past niet binnen K3.” Je auditie om ooit K3tje te worden, smijt je dus zo recht de vuilbak in.

Nochtans jammer voor Shelby want ze kon wel verdomd goed zingen. De jury vond echter niet dat ze het verdiende om zelfs een score van het publiek te krijgen. De actie waar het hier om gaat, zie je in onderstaande video: