Parket in beroep tegen vrijlating Tinus van Wesenbeeck

Het parket van Brugge gaat in beroep tegen de voorwaardelijke vrijlating van kasteelmoordverdachte Tinus van Wesenbeeck. Dat laat substituut-procureur Fien Maddens weten. Hierdoor blijft de Nederlander voorlopig in de cel. Binnen twee weken zal de Gentse kamer van inbeschuldigingstelling over zijn verdere aanhouding beslissen. Tinus van Wesenbeeck wordt door de speurders gezien als een tussenpersoon […]

Het parket van Brugge gaat in beroep tegen de voorwaardelijke vrijlating van kasteelmoordverdachte Tinus van Wesenbeeck. Dat laat substituut-procureur Fien Maddens weten. Hierdoor blijft de Nederlander voorlopig in de cel. Binnen twee weken zal de Gentse kamer van inbeschuldigingstelling over zijn verdere aanhouding beslissen.

Tinus van Wesenbeeck wordt door de speurders gezien als een tussenpersoon bij het beramen van de moord op kasteelheer Stijn Saelens. Tot op vandaag ontkent de Eindhovense beroepscrimineel elke betrokkenheid. Hij zit sinds juni 2012 in voorhechtenis. De raadkamer besliste vrijdagnamiddag dat hij onder voorwaarden de gevangenis mocht verlaten. Het beroep van het parket schort die vrijlating nu op.

Belga

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments