Parket zoekt wegpiraat nog, maar weet al van wie wagen is (video)

Een dokteres uit Herk-de-Stad is volgens het parket van Leuven de eigenares van de zwarte BMW M3 die op een agressieve manier voor een gevaarlijke situatie zorgde op de E314. Het is wel nog niet duidelijk of zij op dat moment ook achter het stuur zat. Dat meldt VTM. Slachtoffer Chris Verhaegen (43) uit Testelt […]

Een dokteres uit Herk-de-Stad is volgens het parket van Leuven de eigenares van de zwarte BMW M3 die op een agressieve manier voor een gevaarlijke situatie zorgde op de E314. Het is wel nog niet duidelijk of zij op dat moment ook achter het stuur zat. Dat meldt VTM.

Slachtoffer Chris Verhaegen (43) uit Testelt plaatste het filmpje op Facebook, waar het een eigen leven ging leiden. Zo werd de Hasseltse juwelier Eddy Heleven valselijk beschuldigd de eigenaar te zijn van de BMW, die toevallig voor zijn zaak geparkeerd stond. Het parket bevestigt dat Heleven er niets mee te maken heeft. De federale verkeerspolitie van Bertem gaat vanavond een aantal mensen verhoren. Daarna moet duidelijk worden wie de verkeersagressor was.

MCe, beeld VTM

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments