Poolse man komt pas aan in Londen, vraagt de weg en... wordt in elkaar getimmerd Actua
Poolse man komt pas aan in Londen, vraagt de weg en... wordt in elkaar getimmerd
Actua

Poolse man komt pas aan in Londen, vraagt de weg en... wordt in elkaar getimmerd

Kamil Sobola, een 31-jarige Pool, beleefde bij zijn aankomst in Londen een echt ‘horror’-momentje. De man was maar pas in Engeland toen hij in Londen van de bus stapte aan het Victoria-station. Daar vroeg hij aan twee mannen in een grijs pak de weg en… werd hij in elkaar getimmerd! Mensen in een pub in het chique Westminster legde de mishandeling vast met hun mobiele telefoons.

Telefoon opladen

Sobala vertelde aan MyLondon: "Ik zou een paar vrienden ontmoeten en ging langs de pub om de weg te vragen omdat de batterij van mijn telefoon leeg was. Ik wilde weten waar ik mijn telefoon kon opladen en waar het metrostation was. Ik vroeg hulp aan die mannen, maar in plaats daarvan begonnen ze tegen me te vloeken.”

Sobal zegt dat ze hem daarna vroegen vanwaar hij kwam en toen hij Polen zei, begonnen ze hem aan te vallen. Op beelden is te zien dat een man in een grijs pak op hem knielt en hem in het gezicht slaat, terwijl een andere man in pak toekijkt met zijn handen in zijn zakken. Het slachtoffer ontwaakte uren later in het ziekenhuis.

Kritiek op de politie

"Mijn rug is pijnlijk en dat geldt ook voor mijn oog, wang en gezicht" zei Sobala nadien. “Toen ik zei dat ik uit Polen kwam, sloegen ze me zo hard dat ik me niet alles meer kan herinneren. Ik ben in shock en ben zelfs bang om naar de winkel te gaan.” Een vrouw die het incident filmde, belde meteen de hulpdiensten. Er wordt nu beweerd dat die niet meteen in actie schoten.

Een woordvoerder van de Metropolitan Police zei: "Agenten waren niet direct in de buurt maar hebben inmiddels gesproken met zowel het slachtoffer als getuigen van deze mishandeling. Het onderzoek is nog gaande om de personen die verantwoordelijk zijn voor deze aanval te identificeren. Op dit moment zijn er nog geen arrestaties verricht.” Hieronder vind je de heftige beelden.0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties