Presentator die ‘The Voice’ beerput opende moet door het slijk door oud filmpje: “Laat je tiet zien”

De presentator ligt nu zelf onder vuur

Het debacle en de schande van The Voice is niet alleen in Nederland groot nieuws, maar ook in België. Dankzij journalist en BOOS-presentator Tim Hofman werd de beerput open gedaan over ‘The Voice Holland’. Wat er allemaal in die put zat, was absoluut niet niks.

Zo wordt Jeroen Rietbergen beticht van seksueel overschrijdend gedrag. The Voice-coach Ali B. ook, in combinatie met nog eens twee aangiftes van verkrachting. Marco Borsato zou dan weer aan kinderen gezeten hebben, hoorde we in de onthullingen. Allemaal hallucinant en een gigantische schande natuurlijk.

Mensen vinden Tim Hofman een hypocriet door oude video

Plots moet Tim Hofman, de man die dus alles aan het licht bracht, ook door het slijk. Zo werd een oude video van hem opgevist toen hij nog werkte voor het programma ‘Spuiten en Slikken’. Vooral het gedeelte waar hij met pornoster Zimra Geurts een praatje deed, gaat opnieuw viraal.

Zo zei hij dingen over Zimra op tv zoals, “die moet met iedereen op de foto omdat ze net even wat grotere tieten heeft dan de rest van Nederland”, “ik heb een tip, laat een tiet zien” en ook nog heel wat andere dingen. Hij gaf ook toe dat hij geregeld pikante dingen met enkele collega’s heeft gedaan. De context was toen natuurlijk helemaal anders. Hij praatte natuurlijk toen daadwerkelijk met een natuurster en in dat programma werd er verwacht dat je niet te braaf was.

Desondanks vinden heel wat mensen op sociale media Tim Hofman nu een grote hypocriet. De oude beelden kan je hieronder opnieuw bekijken. Tim zelf voelde zich ondertussen al gedwongen om zijn excuses aan te bieden via nieuwswebsite AD: “Het was in 2012, backstage bij ‘Spuiten en Slikken’. Ik heb veel geleerd sindsdien, ook over andere onderwerpen als homofobie, racisme en validisme. Het was fout en excuses zijn gepast.”