Priester wast vrouwelijke kerkgangers volledig naakt en vindt dat hij goede reden heeft: ‘Dit moest van God’

Bizar

Wanneer we praten over ‘bizar’ dan valt deze Ghanese priester daar absoluut onder. De beelden van zijn ‘misdienst’ gaan viraal en je snapt onmiddellijk waarom. Zo besloot hij om zijn vrouwelijke kerkgangers te wassen. Ze moesten trouwens volledig naakt gaan van meneer de pastoor.

Een beetje heel raar, maar de priester zegt dat hij geen andere keuze heeft. Hij beseft zelf ook wel dat het een beetje onorthodox is, maar de dames uit zijn kerkgemeenschap moeten het toch doen als ze een vlotte overgang naar 2022 willen: “Ik heb die richtlijn gekregen van God en kan niet anders doen dan deze ook uit te voeren.”

De video waar je meneer pastoor in actie ziet terwijl hij zijn vrouwelijke kerkgangers wast, zie je hieronder. Zijn assistent moest trouwens ook helpen van God. Nadat de priester de dames heeft gewassen, moet hij hen nog insmeren met oliezalf. Moest een priester dat hier proberen, vliegt hij wellicht in de cel, maar zijn trouwe kerkgangers vertrouwen hem blindelings en geven allemaal zonder enig tegenwoord toestemming.