Racepaard ‘Brandy Love’ is razend populair onder mannelijke gokkers

Wij kiezen toch Brandi boven Brandy

Sinds haar recente naamsverandering gaat de zesjarige bruine merrie Brandy Love, niet te verwarren met de wereldberoemde natuurster Brandi Love, viraal in de Britse paardenracewereld. Ze is waanzinnig populair bij de gokkers en is plots een van de topfavorieten voor de grote race van Cheltenham.

Brandy Love is eigendom van zakenman Mike Grech uit Salford, die het paard voor maar liefst 200.000 pond kocht. Ook de Jockey, Paul Townend, is fan van de nieuwe naam. “Ik ben heel benieuwd om op Brandy Love te rijden”, liet hij lachend weten tijdens een interview.

De marketingstunt is dus een succes, al is het zeker geen slecht idee om je geld op Brandy Love te zetten, want het beest is in goede vorm met twee overwinningen in haar laatste drie races. Laat ons voor de vele fans hopen dat er een ‘happy end’ komt in maart, wanneer de race van Cheltenham plaatsvindt.

Let wel op als je wilt checken hoe het paard de komende races presteert, want als je haar opzoekt kan je plots andere zoekresultaten krijgen. En nu we toch over Brandi Love bezig zijn, delen we ook maar een paar van haar mooie plaatjes.