Rugbyspeler wordt kampioen en is drie dagen later nog aan het zuipen… in z’n wedstrijduitrusting

Geef hem een standbeeld!

Wanneer atleten een belangrijke prijs in hun sport winnen, is er vaak veel feestvreugde. Maar al dat feestgedruis is door een Zuid-Afrikaanse rugbyspeler serieus gedegradeerd. Het Stormers-team van Hacjivah Dayimani won afgelopen zaterdag het United Rugby Championship en versloeg in de finale de Bulls met 18-13. Hij en zijn teamgenoten hebben zich daarna de ganse nacht vermaakt met drank en ander entertainment.

Drie dagen later…

Maar bij de meeste mensen neemt de feestvreugde op een gegeven moment af en het gebeurt wel eens dat ze gaan slapen met de gewonnen trofee naast zich in bed, maar Hacjivah is van een ander kaliber! Drie dagen na de grote overwinning is deze ‘held’ nog steeds gekleed in zijn uitrusting en gaat hij nog steeds stevig door met de festiviteiten.

Hij filmde zichzelf op de derde dag na de wedstrijd terwijl hij champagne dronk, terwijl hij volledig aangekleed onder de douche stond en opschepte dat hij sinds de rustpauze tijdens de finale op zaterdag geen water meer had gedronken. Hij suggereert ook dat hij nog een tijd wil blijven feesten door te spreken van een ‘zevendaagse reis’.

Ontmoeting met president

Sterker nog: hij belooft iedereen via de social media op de hoogte te zullen houden van zijn ‘expeditie’, die pas zal stoppen als hij de Zuid-Afrikaanse president heeft ontmoet. Tijdens een van zijn laatste uitstapjes werd hij trouwens al vergezeld door de burgemeester van Kaapstad. Hacjivah grapte nog dat nu de burgemeester toch bij hem was, hij hem zou vragen alle verkeersboetes af te schaffen.

Examen

Toch zal de 24-jarige rugbyspeler heel even zijn wedstrijduitrusting moeten omwisselen voor een meer gepaste outfit. Hij heeft namelijk heel binnenkort een examen. Maar hij heeft al gezegd dat hij daarna zijn ‘drankkostuum’ weer aantrekt en er weer zal invliegen. Hacjivah Dayimani, waar je momenteel ook bent, gefeliciteerd met je overwinning en weet dat je een absolute legende bent! Hieronder wat beelden van zijn plezierreis…

(Bron: LADbible)