Seks-Solden ... Allen naar Griekenland News
Seks-Solden ... Allen naar Griekenland
News

Seks-Solden ... Allen naar Griekenland

Terwijl men in Europa alles in gereedheid is aan 't brengen, om op wettelijk wijze, de modale 'Ik-ga-eens-graag-naar-de-hoertjes-ganger' te kunnen bestraffen, en dat er hierdoor eventueel meer vrouwen en meisjes, op straat wel eens zouden kunnen lastiggevallen en/of verkracht worden, daar hebben de heren en dames 'politici' nog niet bij stilgestaan. Doch, hebben er blijkbaar enkele Griekse visionairen, letterlijk en figuurlijk 'een gat' in de markt gezien. Dat de Grieken iets met 'gaten' hebben (eender welk), is al gekend, van in de Oudheid.

Het is fotografe Myrto Papadopoulos, die het meer dan uit de hand lopende probleem aan de kaak stelde. Bij het maken van een 'portretreeks' van de prostituees in haar land, viel het haar op, hoe de 'Seksindustie' aan het 'boomen' was. Buiten het feit, dat vele Griekse vrouwen als hoertjes aan de slag gingen, door de economische rampen in hun land, was het zeer opvallend, dat er in Griekenland (wat altijd een land is geweest, dat als draaischijf voor mensenhandel, aan de top in Europa stond), meer en meer illegale vrouwen uit het Oostblok en Afrika aan de slag gingen in de illegale prostitutie. Van de naar schatting 20.000 vrouwen, die in de prostitutie actief zijn, zijn er slechts 1200 geregistreerd, en die dus ook onder medische controle vallen voor Soa's.

Door het 'overaanbod' aan hoertjes, en de rampzalige economie in dit land, is er een ware "Seks-Solden-Slag" van start gegaan. Voor een potje orale sex, betaald je slechts €5 (VIJF euro!), en voor een uurtje "All In Buffet", ben je al voor €50 gesteld. Daar komt bij, dat door de vraag van de klanten, en de vrees om een klant te verliezen, het gebruik van een condoom, een optie is geworden, dat nog zelden gebruikt wordt. Dit heeft tot gevolg, dat sinds 2010, het aantal besmettingen met HIV/Aids in Griekenland, gestegen is met meer dan 60%.

Nu kunnen de prijzen heel aanlokkelijk overkomen, en heb je de 'liefdesgrot' van ons Hot Marijke al tot vervelens toe 'doorkropen' (zelfs zij klaagt onder de crisis). Bedenk wel, voor dat je een last-minute boekt, om op "Orgasmonomische Week" te vertrekken naar Griekenland, aan de meer dan gouden raad, van de tantes van DDD, die al dateert van 1993 ... "Don't be silly, put (certainly in Greece) a condom on your Willy".
(STX)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties