Sharia4Belgium geeft cursus ‘tegenstanders vermoorden’

Fouad Belkacem, Abou Imran voor de vrienden, moet dan wel binnenkort voor de correctionele rechtbank verschijnen omwille van zijn markante uitspraken, toch doen ze bij Sharia4Belgium rustig verder. Ditmaal met een filmpje dat laat zien hoe hun broeders de ‘vijand’ moet vermoorden.De radicale moslimgroepering onder leiding van Abou Imran is onlangs een Franstalig Youtube-kanaal gestart. […]

Fouad Belkacem, Abou Imran voor de vrienden, moet dan wel binnenkort voor de correctionele rechtbank verschijnen omwille van zijn markante uitspraken, toch doen ze bij Sharia4Belgium rustig verder. Ditmaal met een filmpje dat laat zien hoe hun broeders de ‘vijand’ moet vermoorden.
De radicale moslimgroepering onder leiding van Abou Imran is onlangs een Franstalig Youtube-kanaal gestart. Daarop hebben ze nu een filmpje geplaatst dat laat zien hoe de broeders iemand moeten overmeesteren en een mes in de borst planten of de keel oversnijden. Ook wordt gedemonstreerd hoe je met een pistool moet schieten en hoe je op iemand moet springen en stampen tot hij niet meer beweegt. Geen gewone jongens dus, die van het Sharia4Belgium-clubje. (SL)

Leave a Reply

Your email address will not be published.