Slachtoffer confronteert kerk-bezoeker die hem had aangerand toen hij 10 jaar oud was

Misselijkmakend

Onderstaande video begint met een behoorlijk heftig verhaal. Logan en zijn broertjes gingen vroeger veel naar de kerk en iedereen daar was een hechte gemeenschap die ook samen dingen deden. Logan en zijn broertjes werden toen hij amper 10 jaar oud was blijkbaar door een man misbruikt uit deze gemeenschap, een zekere Brian. Het is wel niet duidelijk of hij een priester is of een ‘gewone’ kerkganger. Het zou in ieder geval vaak gaan om gedwongen orale seks.

Zijn misbruik kwam ook later aan het licht en er werd ook aangifte gedaan tegen Brian. Hij kwam er echter mee weg en werd niet gestraft wegens gebrek aan bewijslast. Behoorlijk heftig voor het slachtoffer, maar hij wou toch nog zijn gram halen.

Zo schakelde hij “Dads Against Predators” om Brian te confronteren aan de kerk met zijn walgelijke misbruik van vroeger. Die confrontatie zie je in onderstaande video. Opvallend en eigenlijk verschrikkelijk om te zien, is dat de kerk-vrienden van Brian hem gewoon in bescherming nemen wanneer iedereen hoort wat hij vroeger heeft geflikt.