Spelende vrouw duwt vriendin onder trein

Drama en gruwel in het bekende Kings Cross Station te Londen. Een vrouw werd ‘al spelend’ door haar vriendin onder een metrotrein geduwd. Volgens een getuige waren de twee vrouwen ‘om te spelen’ voortdurend aan mekaar aan het trekken en duwen op het perron toen de trein het metrostation binnenkwam. Op een gegeven moment werd […]

Drama en gruwel in het bekende Kings Cross Station te Londen. Een vrouw werd ‘al spelend’ door haar vriendin onder een metrotrein geduwd.

Volgens een getuige waren de twee vrouwen ‘om te spelen’ voortdurend aan mekaar aan het trekken en duwen op het perron toen de trein het metrostation binnenkwam. Op een gegeven moment werd de vrouw van het perron geduwd, vlak voor de arriverende trein.

Haar vriendin (34) kon onmiddellijk gearresteerd worden en wordt verdacht van moord. De politie doet een oproep naar getuigen die bijkomende informatie over de verschrikkelijke gebeurtenis kunnen verschaffen. Intussen worden de stoffelijke resten, en dat mag u letterlijk nemen, van het slachtoffer verwijderd. Het ondergronds treinverkeer verloopt weer normaal. (PhPa)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments