Stoute Jejoen opnieuw voor de rechtbank

Op 20 februari moet onze bekendste (ex-)syriëstrijder nog maar eens voor de rechtbank verschijnen. Hij zou z’n huidige vriendin tijdens een woordenwisseling enkele rake tikken verkocht hebben. De feiten dateren van november vorig jaar. De dag na het vermeende vechtpartij werd Jejoen opgepakt en voorgeleid. De onderzoeksrechter besliste hem te laten gaan onder bepaalde voorwaarden. […]

Op 20 februari moet onze bekendste (ex-)syriëstrijder nog maar eens voor de rechtbank verschijnen. Hij zou z’n huidige vriendin tijdens een woordenwisseling enkele rake tikken verkocht hebben.

De feiten dateren van november vorig jaar. De dag na het vermeende vechtpartij werd Jejoen opgepakt en voorgeleid. De onderzoeksrechter besliste hem te laten gaan onder bepaalde voorwaarden. Zo mocht hij bijvoorbeeld niet meer in contact met de vrouw komen.

Dat werd nogal moeilijk, aangezien de twee nooit uit elkaar zijn gegaan. Begin januari boekten de twee tortelduifjes zelfs nog een lastminutereisje naar Turkije. Maar bij het inchecken liep het mis. De politie merkte op dat de kleine Rocky geen contact meer mocht hebben met zijn vriendinnetje. Hij werd aangehouden en zit sindsdien in voorhechtenis. Dinsdag werd hij doorverwezen naar de correctionele rechtbank van Antwerpen.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments