Turtelboom en Crevits gaan uit de kleren

Ook onze Vlaamse politici lijken gebeten door het Lesley-Ann Poppe-virus die voor Playboy poseerde… Mannen die van het betere bloot houden, kopen best een sterk exemplaar van het betere zonnebrillemerk, want de dames in kwestie zijn Hilde Crevits en Annemie Turtelboom.Ter gelegenheid van een naaktkalender voor Kom op tegen Kanker besloten beide excellenties in navolging […]

Ook onze Vlaamse politici lijken gebeten door het Lesley-Ann Poppe-virus die voor Playboy poseerde… Mannen die van het betere bloot houden, kopen best een sterk exemplaar van het betere zonnebrillemerk, want de dames in kwestie zijn Hilde Crevits en Annemie Turtelboom.
Ter gelegenheid van een naaktkalender voor Kom op tegen Kanker besloten beide excellenties in navolging van de 69-jarige Miet Smet alle kledij af te gooien en zich in volledig Evakostuum aan de lens van fotografe Lieve Blancquaert over te leveren. In totaal zullen twaalf bekende dames naakt poseren. Met Miet Smet (Eén helft van het enige koppel bestaande uit twee Ministers van Staat), Hilde Crevits (Vlaams Minister van Mobiliteit en Openbare Werken) en Annemie Turtelboom (Minister van Justitie) heeft Annemie Struyf alvast enkele politieke grootheden te pakken, al is de vraag of Vlaanderen zit te wachten op zoveel onbedekt naakt in dit geval bijzonder relevant.

Naast deze drie politieke ‘babes’ zullen nog negen andere grootheden uit de sport, film, media en muziek te zien zijn op de kalender, een initiatief van Annemie Struyf die ook meter is van de campagne. Met deze drie dames ligt de gemiddelde leeftijd op 53 jaar, maar gelukkig strikte Annemie Struyf ook andere, jongere deernes: zo zullen ook Nathalie Meskens, Annemie Struyf zelf, Natalia, Geertrui
Windels, Francesca Vanthielen, Sofie Van Moll, Gilda De
Bal, Joke Devynck en Elodie Ouedraogo naakt te zien zijn op de kalender. Ook de fotografe van dienst, Lieve Blancquaert, draagt haar steentje op naakte wijze bij. (KA)

Leave a Reply

Your email address will not be published.