UNIEKE LUCHTFOTO’S VAN AANSLAGEN 9/11

Nooit eerder zijn deze unieke beelden getoond. Het zijn schokkende opnames die tijdens de aanslagen van 9/11 vanuit een politieheli zijn genomen. U kan de unieke fotoreeks acht jaar na de aanval op Amerika uiteindelijk toch bekijken. Deze nieuwe beelden van 11 september 2001 tonen in detail hoe de terroristische aanslagen het hart van New York troffen. […]

Nooit eerder zijn deze unieke beelden getoond. Het zijn schokkende opnames die tijdens de aanslagen van 9/11 vanuit een politieheli zijn genomen. U kan de unieke fotoreeks acht jaar na de aanval op Amerika uiteindelijk toch bekijken.

Deze nieuwe beelden van 11 september 2001 tonen in detail hoe de terroristische aanslagen het hart van New York troffen. De foto’s werden gemaakt uit een helicopter van de New York Police net nadat zelfmoordpiloten van al-Qaeda zich in de torens van het World Trade Centre boorden.

Meer dan acht jaar na de gruwelijke aanslagen waarbij 2.752 mensen omkwamen, mogen deze beelden gezien worden. De selectie uit duizenden opnames gebeurde door de Amerikaanse nieuwszender NBC.

U ziet hier in deze uitzonderlijke fotoreeks hoe gigantsche rookpluimen NY in zijn greep hadden. (BP)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments