Verpleegster pijpt patiënt meermaals ‘om hem te helpen bij zijn genezing’ (foto)

Deze ‘behandelingsmethode kregen wij nooit voorgeschreven van onze dokter.

Een verpleegster genaamd Julie Porthouse zit momenteel in nauwe schoentjes omwille van een opvallende reden. Er is momenteel een rechtszaak tegen haar gaande omdat ze een zeer zieke patiënt meermaals oraal heeft bevredigd en hij mocht ook steeds haar blote borsten bewonderen.

Ze deed het voor zijn genezing

Julie geeft toe dat ze seksuele daden heeft verricht bij de zieke man, maar het zou allemaal zijn geweest voor hem te helpen bij zijn genezingsproces, zegt ze zelf. Af en toe gepijpt worden, geneest je blijkbaar sneller denkt Julie. Ze wou op deze manier emotionele steun geven aan de patiënt in de hoop dat hij dan sneller terug op de been zou zijn. Aangezien volgens de ethische code een arts of verpleegster geen relatie mag hebben met een patiënt wordt er niet gelachen met Julie haar ‘behandelingsmethode’. In het slechtste geval kan ze haar job verliezen.

Ze heeft de arme vent overigens behoorlijk lang behandeld want hij was ernstig ziek. Maar liefst 6 maanden heeft ze de patiënt haar orale diensten aangeboden. Of de man haar ‘emotionele steun’ niet leuk vond, durven we dan weer sterk te betwijfelen.

 

3 Comments
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments