Video gaat viraal van vrouwelijke toeristen in Egypte die tonen hoe 13 jongeren hen lastigvallen

De jongens tussen 13 en 15 jaar werden wel al gearresteerd

Onderstaande video gaat momenteel de ronde op sociale media. We zien twee vrouwelijke toeristen die tijdens hun reis in Egypte rondliepen bij de piramiden van Gizeh. Wat een gezellig dagje uit moest worden, werd voor hen een verschrikkelijke ervaring. Zo hadden ze geen mannelijk gezelschap bij en dat bleek daar niet al te aangenaam zijn.

De twee dames werden op een bepaald moment namelijk lastiggevallen door maar liefst 13 tieners die constante ongevraagde foto’s aan het maken waren en heel de tijd met de dames aan het lachen waren. Een gids maakte de video om te tonen hoe ver de jongens gingen die weigerde om te stoppen. Volgens de gids waren de tieners deze vrouwelijke toeristen zowel fysiek als verbaal aan het intimideren.

Jongeren werden opgepakt

Nadat de video in handen van de autoriteiten kwam, werd er wel naar gehandeld. Zo zouden het grootste deel van deze 13 tieners zijn opgepakt. Het zou kunnen dat deze minderjarigen voor de jeugdrechtbank moeten verschijnen en vervolgens een tijdje in een detentiecentrum moeten. In Egypte lacht men duidelijk niet met mensen die het land een slechte naam bij toeristen kunnen geven.