Vlaams Belang pakt uit met sexy campagnebabe (video)

Partijen alom, wees gewaarschuwd! Vlaams Belang gooit immers een nieuwe dame in de verkiezingsstrijd. Ze luistert naar de naam Melissa Van Hoydonck en heeft een interessante P-magazine-geschiedenis. Kan tellen!De nieuwe Anke Van dermeersch is geboren! Melissa Van Hoydonck – ex-P-magazine-coverbabe – springt op de Vlaams Belang-trein. Niet voor de lol, maar omdat ze gepassioneerd is […]

Partijen alom, wees gewaarschuwd! Vlaams Belang gooit immers een nieuwe dame in de verkiezingsstrijd. Ze luistert naar de naam Melissa Van Hoydonck en heeft een interessante P-magazine-geschiedenis. Kan tellen!
De nieuwe Anke Van dermeersch is geboren! Melissa Van Hoydonck – ex-P-magazine-coverbabe – springt op de Vlaams Belang-trein. Niet voor de lol, maar omdat ze gepassioneerd is door de politieke wereld. Met een fotogeniek koppie en een aardig stel brains kan dat niet foutlopen voor de Brasschaatse deerne. Respect!

En dat vindt ook Filip Dewinter: “We trekken vooral vrouwen aan die gemotiveerd, enthousiast en intelligent zijn en die zich willen engageren in de politiek. Dat is niet zo evident voor een fotomodel zoals Melissa en dat vraagt politieke moed want ze worden daarop aangesproken en afgerekend en daarom ben ik heel fier dat zij dit wil doen voor een politiek incorrecte partij zoals het Vlaams Belang in een moeilijke verkiezingsstrijd”, aldus Dewinter.

Benieuwd hoe ze het er vanaf gaat brengen, maar maakt u allereerst al eens kennis met de knappe blondine! (KDN)

Leave a Reply

Your email address will not be published.