Vrouw loopt soa op tijdens vrijpartij in auto en krijgt… 5,2 miljoen dollar schadevergoeding!

Ongeziene bedragen die ze daar betalen!

Een Amerikaanse vrouw uit de staat Missouri heeft een schadevergoeding geëist en gekregen om een wel heel bijzondere reden… Ze liep naar eigen zeggen een seksueel overdraagbare aandoening op tijdens een vrijpartij in een auto met haar ex. Ze krijgt straks maar liefst 5,2 miljoen dollar op haar bankrekening overgeschreven!

Claim eerst afgewezen

De vrouw nam contact met de autoverzekeringsmaatschappij van haar ex-partner om haar verhaal te doen. De man had keelkanker en zou het HPV-virus met zich meedragen. Dat had hij volgens de vrouw altijd voor haar verborgen gehouden. Het koppel gebruikte dan ook geen voorbehoedsmiddelen. Volgens The Kansas City Star werd de claim initieel afgewezen maar ging de vrouw in beroep.

Polisvoorwaarden

En zowaar… De rechter gaf de vrouw gelijk! Hij stelde dat ‘de geslachtsgemeenschap van het koppel in de auto de HPV-infectie veroorzaakte of er rechtstreeks aan bijdroeg’. In de polisvoorwaarden van de verzekeringsmaatschappij staat dat zij ook uitkeren wanneer iemand in de auto verwondingen oploopt, en zo zal de vrouw nu dus 5,2 miljoen dollar opstrijken.

(Bron: The Kansas City Star en Panorama)

(Intropic: Jonathan Borba on Unsplash)