Vrouw onthoofdt haar verkrachter (video)

Gruwelijk en tragisch: toen deze 26-jarige vrouw genoeg had van het misbruik dat ze lange tijd moest ondergaan, nam ze op een wel heel drastische manier wraak.De Turkse Nevin Y’nin, moeder van twee kinderen, onderging lange tijd het misbruik van een man uit haar dorp. Wekelijks kwam hij ‘s nachts op bezoek en onder het […]

Gruwelijk en tragisch: toen deze 26-jarige vrouw genoeg had van het misbruik dat ze lange tijd moest ondergaan, nam ze op een wel heel drastische manier wraak.
De Turkse Nevin Y’nin, moeder van twee kinderen, onderging lange tijd het misbruik van een man uit haar dorp. Wekelijks kwam hij ‘s nachts op bezoek en onder het dreigement dat hij naaktfoto’s van haar zou openbaar maken, verkrachtte hij de vrouw. Deze laatste vreesde de schande van het dorp te worden indien er dergelijke foto’s te voorschijn zouden komen.

Maar de bom barstte bij het getergde slachtoffer: gewapend met een pistool zocht ze de man op, schoot hem in de buik en ‘in z’n flosj’ – fans van Matroesjka’s weten waar die ligt. Daarna hakte ze zijn hoofd af en gooide het op het dorpsplein.

Terwijl de dorpelingen versteld stonden te kijken, riep ze: “Hou op met over me te roddelen en mijn eer aan te tasten!” De vrouw verklaarde het volgende aan de politie: “Hij dreigde aan iedereen te vertellen dat hij me misbruikte. MIjn dochter zou binnenkort naar school zijn gegaan en zou dan door iedereen zijn beledigd. Nu heb ik mijn eer gered”.

Alhoewel haar daad gruwelijk was, steeg het respect van de dorpelingen voor de vrouw. Zij zit echter in de gevangenis op verdenking van moord en tot overmaat van ramp is ze vijf maanden zwanger van de verkrachter. De vrouw wil een abortus, maar dit is wettelijk niet toegelaten. Indien ze het kind moet behouden, wil ze een einde aan haar leven maken. (KA)

Deze beelden van het dorpsplein werden gemaakt na de aankomst van de hulpdiensten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.