Wat willen wulpse vrouwen op Instagram en Facebook? Anthony duikt in de wereld van sexspam

Bizar

Op Facebook of Instagram krijg je ongetwijfeld constant verzoeken om je te registreren op een datingsite. Eentje waarbij er wordt beloofd dat je gegarandeerd waanzinnige seks zal krijgen met ‘hitsige vrouwen in jouw buurt’. Of misschien krijg je constant van die vervelende spam in je mailbox? Compleet fake natuurlijk, maar hoe komt dit nu toch?

Een bot en e-mailadressen kopen is spotgoedkoop

Nederlandse journalist Anthony dook enkele weken geleden in de wereld van sexspam in een uitgebreide video en dat is best interessante materie. Zo ontdekte hij hoe gemakkelijk het is voor criminelen of mensen met slechte bedoelingen om bestaande emailadressen te kopen. Voor amper 9 euro kon hij maar liefst 250.000 e-mailadressen kopen. Als je dan vervolgens een spam-mailtje stuurt naar deze hele mailing lijst en 4 of 5 naïeve mensen happen toe dan heeft een crimineel alvast een schitterende dag.

Een Instagram- of Tinderbot kan je dan ook weer heel gemakkelijk kopen blijkbaar. Voor een beetje geld kocht Anthony als test een bot voor zowel Instagram als de datingapp Tinder en de resultaten waren best opvallend te noemen. Op amper 5 minuten had hij al 18 matches op Tinder die nu automatisch gespamd kunnen worden met de boodschap dat je zelf wil. Denk dus wat er kan gebeuren als de bot enkele uurtjes zijn werk doet.

Hoe wordt er nu eigenlijk ook echt geld verdiend met deze bots?

De hele bedoeling van dit proces is natuurlijk daadwerkelijk geld verdienen en mensen in het zak zetten, maar hoe gaat dat nu juist in zijn werk? Ook iets dat Anthony in onderstaande reportage uitgebreid heeft onderzocht. Zo laten ze overal linkjes achter en als je verder kijkt op bijvoorbeeld hun Snapchat-link dan krijg je heel wat seksueel suggestieve filmpjes voorgeschoteld.

Indien je dan meer wil zien, moet je bijvoorbeeld 30 euro betalen. Iets wat blijkbaar verrassend veel mensen ook echt doen. Meer zelfs, het blijkt voor sommige mensen blijkbaar een fulltime en goede betalende job. Dit zijn vaak mannen die zich een ‘eWhore’ noemen en zich online als een geile dame voordoen. Er zijn zelfs gehele fora waar tactieken worden besproken.

Deze heren geven elkaar op deze forums tips en tonen ook vol trots aan elkaar hoeveel geld ze soms op een dagje hebben verdiend met hun spambots. Deze hadden dan mensen gelokt om te betalen voor 18+ content dat dus helemaal niet wordt verspreid door de vrouwen zelf zoals bijvoorbeeld bij OnlyFans wel het geval is. Hieronder een voorbeeldje van wat een ‘eWhore’ op enkele uren had verdiend.

eWhores kopen de naaktfoto’s en filmpjes gewoon online

De eWhores hebben vaak duizenden foto’s en filmpjes in hun bezit van naakte dames die toch heel persoonlijk lijken. Maar hoe komen deze afzetters daar nu in godsnaam aan? Ook daarvoor zijn er blijkbaar heel wat pakketten voor die je online kan kopen. 1.000 pikante foto’s van een bepaalde dame en nog wat filmpjes kost je bijvoorbeeld amper 100 dollar.

Je hebt daarnaast ook geen flauw benul van waar al dat materiaal vandaan komt. Het kan zijn dat een pornoster ervoor heeft gekozen deze online aan te bieden, maar het kan net zo goed zijn dat deze zijn verkregen via een hack of een lek op de pc van een dame. Foto’s die dus eigenlijk nooit door de wereld gezien mochten worden. Al de pakketten zijn trouwens heel professioneel ingedeeld en voor elke mogelijke situatie is er wel een foto of video voor handen. Dit zodat de ‘eWhores’ hun slachtoffers extra lang aan het lijntje kunnen houden.

De wereld van sexspam is dan ook een duidelijk een heel lelijk wereldje vol met afzetters die geile mannen zoveel mogelijk geld willen aftroggelen. Indien je 20 minuten tijd hebt, raden we trouwens aan om onderstaande reportage van Anthony te bekijken. Daar duikt hij nog veel dieper in de wereld van ‘eWhores’ en spam dan dat wij hier boven reeds hebben gedaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.