Xavier Waterslaeghers heeft zijn laatste dagschotel gedronken, Johny Voners (74) is overleden

We zijn een grote kampioen verloren

Naast al het corona-nieuws, kwam er zonet ook nog een ander droevig bericht naar buiten. Johny Voners die we voornamelijk kennen als Xavier Waterslaeghers uit FC De Kampioenen is vandaag overleden aan de gevolgen van kanker. Hij was 74 jaar.

Een lange strijd tegen kanker

Voners vocht al sinds de zomer van 2019 tegen kanker en hij leek uiteindelijk ook de strijd te winnen. Zo vertelde hij nog tijdens de première van de nieuwe Kampioenen-film in December dat hij zich veel beter voelde: “I’m still alive and kicking. Ik voel me goed. Ik mik nu op 2031 en dan zien we weer verder.”

In februari van dit jaar moest hij echter toegeven dat het toch niet zo goed ging met zijn gezondheid en hij onmiddellijk moest stoppen met al zijn acteerjobs. Uiteindelijk verloor hij vandaag een lange strijd tegen kanker.

We zouden Johny Voners normaal nog één keer zien schitteren als Xavier Waterslaeghers in 8 nieuwe afleveringen van FC De Kampioenen die dit jaar zouden opgenomen worden. Xavier heeft jammer genoeg zijn laatste dagschotel gedronken en de opnames zullen zijn zonder de geliefde Johny.

De beste momenten van Xavier Waterslaeghers:

Leave a Reply

Your email address will not be published.