Ze geven het dan toch toe: Stan van Samang biedt excuses aan voor naaktbeelden en dient klacht in

Stan is de eerste die openlijk erover praat

Er circuleerden de laatste twee weken naaktbeelden van meerdere Vlaamse BV’s. Op grote media websites werd er amper een woord over gerept, maar nu Stan van Samang officieel een klacht heeft ingediend, verschijnen er plots tientallen artikels overal.

Stan is de eerste van de mannelijke BV’s die dan toch iets zegt over de beelden. Tom Bauwens, advocaat van de bekende zanger, bevestigde aan verschillende nieuwssites dat er daadwerkelijk een klacht is ingediend door Van Samang tegen onbekenden.

Een vrouw heeft alle beelden op het internet gezet

Hij gaf ook aan hoe kort aan hoe de beelden in circulatie zijn gekomen. Volgens Bauwens werden er pikante beelden naar een vrouw gestuurd die deze vervolgens ook op het internet heeft verspreid.

“Hij is een slacht­offer. Hij had een vertrouwensrelatie met de bestemmeling van de intieme beelden. Hij heeft die inderdaad gestuurd. Dat was naïef. Die persoon heeft schromelijk misbruik gemaakt van die naïviteit en de beelden verspreid. Die persoon heeft zelfs geprobeerd er geld mee te verdienen.”

Stan heeft zich ook verontschuldigd voor zijn naaktbeelden en geeft daarnaast ook het advies om altijd voorzichtig om te gaan met pikante video’s en foto’s van jezelf. Iets dat hijzelf dus duidelijk niet heeft gedaan.

Zware straf voor het verspreiden van de beelden

Na deze officiële klacht heeft de rechter ook beslist dat indien nu iemand deze foto’s of video’s online nog zou publiceren dat er een dwangsom van 10.000 euro en zelfs een gevangenisstraf boven het hoofd hangt van de verspreider.

Bron: Nieuwsblad, intropic screencap YouTube
1 Comment
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
no worries
18 dagen geleden

gebeurd dagelijks 1000 keer. nu zijn het een paar bv’s en nu is het plots een ECHT probleem. en kan het niet door de beugel.met een beetje gezond verstand kom je al heel ver. prive beelden maken in de veronderstelling dat ze nooit door andere gezien worden in tijden van social media en mediageile jeugd is dom.het is gebeurd en wat een mens in zijn vrijde tijd doet en laat is hun zaak.dat de beelden gevonden verspreid en gezien worden door andere is wel alleen maar aan zichzelf te danken peter,sam,sean en andere bv’s. je kan de klok niet meer… Lees meer »