Zeven relmarokkaantjes trappen hoogzwangere vrouw het ziekenhuis in

Een schermutseling tussen een groep van zeven Marokkanen en een Belgisch- Turks koppel liep volledig uit de hand. De man werd in elkaar geslagen, de hoogzwangere vrouw kreeg er eveneens serieus van langs.Het incident speelde zich af aan de Paul Lambertlaan in Eisden- Tuinwijk. Een Belgisch meisje en een Turkse jongen kregen het aan de […]

Een schermutseling tussen een groep van zeven Marokkanen en een Belgisch- Turks koppel liep volledig uit de hand. De man werd in elkaar geslagen, de hoogzwangere vrouw kreeg er eveneens serieus van langs.

Het incident speelde zich af aan de Paul Lambertlaan in Eisden- Tuinwijk. Een Belgisch meisje en een Turkse jongen kregen het aan de stok met een groepje van zeven Marokkaanse jongens. De Turkse man werd in elkaar geslagen en op de grond achtergelaten. De hoogzwangere vrouw kreeg een stamp in haar buik.

Vervolgens nam een van de zeven aanvallers plaats in de wagen van de Turkse jongen en reed ermee in de flank van een gloednieuwe bestelwagen. De Belgische vrouw, Shanah B. (26) uit Maasmechelen, werd met verwondingen naar het ziekenhuis in Genk overgebracht.

2 Comments
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments