Zwerver wordt nieuwe internetsensatie

Amper drie dagen nadat het filmpje online werd gegooid, is het al meer dan 11 miljoen (!) keer bekeken. Een automobilist maakte het en ondertussen is een ware klopjacht op de man in kwestie geopend.Niet om hem iets aan te doen, maar hem een radioshow te geven wel te verstaan. De kerel heet Ted en […]

Amper drie dagen nadat het filmpje online werd gegooid, is het al meer dan 11 miljoen (!) keer bekeken. Een automobilist maakte het en ondertussen is een ware klopjacht op de man in kwestie geopend.
Niet om hem iets aan te doen, maar hem een radioshow te geven wel te verstaan. De kerel heet Ted en heeft een nogal tumultueus verleden, waar drank, drugs en enkele misdaden zijn mogelijke carrière in de weg stonden. Want de man heeft een uniek talent: hij beschikt over de typische, karakteristieke radiostem waar luisteraars uren mee kunnen doorbrengen.

Ondertussen krijgt de man zoveel aanbiedingen dat hij voor de rest van zijn leven toe zal komen. Hij zou onder andere de vaste stadionomroeper van de NBA Cavaliers kunnen worden. De kracht van het internet en de wil van één iemand om de kerel letterlijk een stem te geven via dit filmpje.

Ondertussen wou de man, die uitgenodigd werd om in de Today Show zijn verhaal te komen doen, zijn 92-jarige moeder in New York gaan bezoeken, maar hij mocht helaas het vliegtuig niet op wegens gebrek aan papieren. Dat was hij alvast vergeten. Een gouden stem heeft hij, nu nog een gouden geheugen. (KA)


Bekijk hier zijn interview op de Today show:


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to Top