Exclusief: Daniel Camus: ‘Ik was vijand nummer 1’

In het tweede deel van ons exclusieve interview met Alizée Poulicek en Daniel Camus is het de beurt aan de ex-voetballer. De man praat rechtuit over de gokchinees, zijn reputatie en de mislukte transfer naar Standard.Dat Daniel Camus geen doetje is, wisten we al langer. De bad boy kreeg een veroordeling voor hooliganisme, werd algemeen […]

In het tweede deel van ons exclusieve interview met Alizée Poulicek en Daniel Camus is het de beurt aan de ex-voetballer. De man praat rechtuit over de gokchinees, zijn reputatie en de mislukte transfer naar Standard.
Dat Daniel Camus geen doetje is, wisten we al langer. De bad boy kreeg een veroordeling voor hooliganisme, werd algemeen aangenomen. In het interview geeft hij aan hoe dit precies kunnen gebeuren is.

Later raakte ook hij betrokken bij de zaak Yé. De Chinese gokchinees kocht matchen om en Camus zou hiervoor grote sommen geld gekregen hebben met het doel andere spelers om te kopen. Hij werd zelfs een spilfiguur in de hele heisa genoemd, maar hijzelf heeft dit steeds ontkend.

De transfer naar Standard die Camus aangeboden kreeg op zijn 31ste ging niet door vanwege hevig protest van de supporters. Na zijn actieve voetbalcarrière richtte hij zich in 2007 op evenementorganisatie, maar het bedrijf “Cinquième Saison” draaide uit op een faillissement.

Niet zo lang geleden kwam hij positief in het nieuws door zijn relatie met Alizée Poulicek en vandaag brengt hij exclusief voor Clint het verhaal over zijn beruchte verleden.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments