39-jarige Britney Spears poseert topless en fans door het dolle heen: ‘Titney Spears!’ (foto’s)

Britney ziet er schitterend uit

Britney Spears gaat al heel wat jaren mee in de showbizz. Hoewel ze niet meer zo immens populair als in haar twintiger jaren heeft op Instagram toch nog steeds indrukwekkend aantal van 30 miljoen volgers. Al maken haar fans zich het laatste jaar wel flink zorgen of Britney ze nog allemaal op een rij heeft.

De popzangeres zelf trekt zich niets aan van al de kritiek en zorgen. Zo post ze geregeld heel wat plaatjes en dansfoto’s op Instagram. Een tijdje terug toonde ze al haar kont aan al haar fans. Blijkbaar voor de eerste keer op deze manier.

Deze keer poseerde ze topless met nog enkele tactische sterretjes en handen. De ene persoon vindt het geweldig, terwijl het voor andere mensen dan weer het signaal is dat Britney ze niet meer allemaal op een rij heeft in haar hoofd. Iets dat ze vroeger nooit zou doen volgens sommige. Wij vinden dat de 40-jarige Britney er in ieder geval nog best heel goed uitziet. En aan de tienduizenden reacties te zien die deze plaatjes zalig vinden, zijn wij niet de enige.

Leave a Reply

Your email address will not be published.