Fans vinden haar een Godin: 50+ OnlyFans-ster doet monden openvallen met bikinifoto's Babes
Fans vinden haar een Godin: 50+ OnlyFans-ster doet monden openvallen met bikinifoto's
Babes

Fans vinden haar een Godin: 50+ OnlyFans-ster doet monden openvallen met bikinifoto's

Op Instagram omschrijft ‘One Classy Mom’ zich als een 50+ OnlyFans model. En dat zijn meteen ook de enige persoonsgegevens die de dame met de wereld deelt. Maar gelukkig deelt ze ook nog andere dingen!

Haar 236k volgers op Instagram worden getrakteerd op pittige foto’s, onder andere in bikini, die aantonen dat 50+ niet meteen betekent dat je afgeschreven bent. Integendeel! Vele andere – veel jongere – vrouwen zijn vast stikjaloers op ‘One Classy Mom’ wanneer ze deze foto’s zien.

Bij een van de foto’s schrijft ze: “De zon, de zee en het strand, dat is waar je me altijd zal vinden.” Waarop een fan antwoordde: “Je bent een echte godin! Blijf daar, ik kom meteen af!” Haar laatste foto’s kwamen er nadat ze beweerd had dat ‘oudere vrouwen het beter doen’. Om die bewering kracht bij te zetten, poseerde ze toen met een ander OnlyFans model, de 46-jarige Kelly Clark. Wij zijn alvast stevig onder de indruk van al die prachtige kiekjes!0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties