Bekend en onbekend Vlaanderen gaat uit de kleren om ‘te sexy’ Kaat Bollen te steunen (foto’s)

#istandwithkaat

Eergisteren vertelden we reeds dat Kaat Bollen veroordeeld werd omdat ze ‘te sexy’ zou zijn om psychologe te zijn. Een klap in het gezicht van de vrouw die ook seksuologe is en zij besloot na dit vonnis om dan ook maar uit de psychologencommissie te stappen. Ze zou immers nooit kunnen doen wat nu doet zonder opnieuw veroordeeld te worden wegens ‘te sexy’ te zijn.

“Als psycholoog zijn anno 2021 inhoudt dat ik niet mijzelf mag zijn (zelfs niet in mijn privéleven, want daar gaat dit over!) dan ben ik liever geen psycholoog. Ik heb dus besloten om mijn lidmaatschap van de psychologencomissie op te zeggen (en dus ook mijn titel van psycholoog in te leveren).”

Kaat krijgt massale Vlaamse steun

Toen het verhaal naar buitenkwam, kreeg Kaat Bollen massale steun. Hoe bekrompen kan een maatschappij immers zijn als iemand veroordeeld wordt omdat ze openlijk over seks praat of af en toe eens een smaakvolle foto in lingerie post? Heel wat Vlaamse dames denken er ook hetzelfde over en zij besloten massaal Kaat online te steunen.

De hashtag #istandwithkaat is momenteel trending op Instagram. De algemene consensus is dat “Sexy zijn of wat bloot tonen, je niet plots onprofessioneel maakt.” Om dat te tonen ging bekend en onbekend Vlaanderen massaal uit de kleren.

Voor de zuurpruimen: het gaat Kaat niet om het geld dat ze eventueel misloopt. Zo verdient ze nog steeds genoeg centjes als seksuologe, met tv-optredens, met haar intrigerende ‘seks-boeken’ en ze heeft zelfs haar eigen seksspeeltje voor koppels op de markt gebracht, een speeltje zoals dit.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments