Bloedhete basket-tweeling verdient fortuinen op TikTok met zinnenprikkelende filmpjes

Dubbel plezier!

De identieke tweelingzussen Hanna en Haley Cavinder (21) hebben momenteel al een fortuin verdiend met hun TikTok-video’s – ze hebben 4 miljoen volgers – maar blijven dromen van een grote basketbalcarrière. Ze maken dan ook op het basketveld evenveel indruk als op de sociale media. De tweeling speelt momenteel in de NCAA (de college-competitie) voor de Miami Hurricanes en worden als ‘grote talenten’ beschouwd.

Kijktip: meer basket zien? Clint was deze week op de NBA Finals

Vorig lanceerde de NCAA nieuwe regels omtrent sponsoring, portretrechten en andere commerciële issues. Het werd daarom eenvoudiger voor college-spelers en -speelsters om munt te slaan uit hun ‘imago’. De Cavinder-tweeling maakte daar handig gebruik van en sloot een aantal lucratieve deals met verschillende bedrijven. Hun bankrekening zag het graag gebeuren!

Hanna en Haley krijgen wel wat kritiek te verduren van mensen die vinden dat ze te weinig met basketbal zelf bezig zijn, maar ze hebben een antwoord klaar: “Mensen vergeten dat voor COVID er was en voor we ontploften op TikTok, we gewoon twee basketspeelster waren die een schoolbeurs probeerden te bemachtigen. Basket is voor ons altijd het hoofddoel geweest.”  Hieronder vinden jullie enkele leuke foto’s en filmpjes van de ‘Cavinder twins’.

@cavindertwins finally a dance we can do!!! #fyp #foryou ♬ Jiggle Jiggle – Duke & Jones & Louis Theroux
@cavindertwins sigh💔 #foryoupage #fyp ♬ original sound – Lewis Robbo Robinson
@cavindertwins evil twins 🤝 matching shoes #fyp #foryoupage ic:@Carson Roney ♬ EVIL TWINNN – 𝗗 𝗘 𝗦 𝗜 ❤︎

@cavindertwins hey vegas !👋 #foryoupage #fyp ♬ Ludacris x Kylie – kate murphy
@cavindertwins guess the evil twin 🫣 #fyp #foryou ♬ EVIL TWINNN – 𝗗 𝗘 𝗦 𝗜 ❤︎