Blonde godin Alexa stopte met school en is nu miljonair door het delen van hete kiekjes

Niet slecht voor iemand van 26!

Weet je nog, de tijd dat iedereen opkeek naar een directeur van een bedrijf of een minister? Niet omdat de mensen jaloers waren op hun job, maar wél op hun portefeuille. Die tijden zijn lang vervlogen en diegenen die nu benijd worden zijn de influencers, vloggers en andere social media-iconen, die – zo denken en vinden de meesten – weinig doen en bergen poen scheppen.

Droom

Alexa Collins (26) uit Miami stopte op haar 21e met studeren, tot grote woede van haar ouders. Alexa had namelijk een droom: influencer worden. Alexa, die door diezelfde kwaaie ouders wel voorzien werd van geweldige looks, is daar zeker en vast in geslaagd. Momenteel heeft ze een slordige 2,2 miljoen volgers op Instagram!

Miljonair

Op haar 25e – vlak voordat ze de kaap van 1 miljoen volgers rondde – rijfde ze haar eerste miljoen binnen en was ze dus meteen een jonge miljonair. Een jaar later heeft ze dus nog aanzienlijk meer volgers en je kan dus vermoeden wat dat voor haar bankrekening betekent. Hallo, meneer de minister!? Dat we niets uit onze duim gezogen hebben over die waanzinnige looks, kun je trouwens hieronder zien in een setje heerlijke foto’s!

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen en als eerste onze grote aankondiging te ontdekken. Dat doe je hier.