De Oekraïense Pamela Anderson worstelt serieus met haar borsten: 'Ze zijn gevaarlijk' (foto's) Babes
De Oekraïense Pamela Anderson worstelt serieus met haar borsten: 'Ze zijn gevaarlijk' (foto's)
Babes

De Oekraïense Pamela Anderson worstelt serieus met haar borsten: 'Ze zijn gevaarlijk' (foto's)

Het Oekraïens model Louisa Khovanski (28) zegt dat ze ‘in gevaar wordt gebracht’ door niks minder dan… haar eigen borsten. Deze zijn inderdaad van een enorm volume en blijkbaar heeft Louisa er al last van sinds haar negende. “Ik heb altijd pijn, kan bijna geen kleren dragen en kan maar moeilijk sport beoefenen of naar de gym gaan.”

60.000 euro per maand dankzij haar gigantische voorgevel

Nochtans boert Louisa – 2,5 miljoen volgers op Instagram – niet slecht als OnlyFans model. Ze schept ruim 50.000 pond per maand omgerekend bijna 60.000 euro. Dat is dan vooral met pikante plaatjes en filmpjes waar haar fans lustig voor betalen. Al vindt ze het jammer dat mensen haar enkel maar op een bepaalde manier bekijken:

“Mensen kijken me de hele tijd aan omdat ik altijd over-sized kleren draag om niet al te veel op te vallen. Maar het tegenovergestelde is het geval. En daarnaast hebben Instagram en YouTube een dubbel standaardbeleid wat me ook weer onder druk zet”, zegt ze. Louisa wordt naar eigen zeggen veel te vaak vergeleken met Pamela Anderson. Ook vindt ze het spijtig dat veel mensen haar alleen kennen om haar borsten. Ok…

Louisa overweegt nu om zich te laten opereren en zo de omvang van haar kroonjuwelen wat minder te maken (dan is het ook minder gevaarlijk voor haar lichaam naar eigen zeggen). Eigenlijk hoopte ze altijd om als lerares te kunnen werken maar ze beseft dat dit waarschijnlijk nooit zal gebeuren. Dat denken wij ook niet… Je weet wel, die 50.000 per maand!

Maar ondertussen blijft Louisa gewoon een bezige bij, bijvoorbeeld op Instagram waar ze haar volgers uitvoerig laat kennismaken met haar twee grootste troeven. Kijk maar even mee…


0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties