De waanzinnige Alanah Pearce is momenteel de vrouw waar elke gamer over praat (foto’s)

Wij zijn al lang fan van Alanah

Indien je geen fanatieke gamer bent, zal de naam Alanah Pearce wellicht geen belletje doen rinkelen. Er zijn echter heel wat mannen (en vrouwen) die gigantische fan zijn van de 27-jarige Australische. Zo was ze behoorlijk lang journaliste bij IGN, de grootste gaming website op deze planeet.

Van journaliste naar YouTuber

Zo besloot na enkele jaren om daar te stoppen en een YouTuber te worden. Een fantastische beslissing want ze werd plots immens populair. Met meer dan een half miljoen ‘subscribers’ is ze één van de meest geliefde vrouwelijke gaming Youtubers. We hoeven er niet flauw over te doen want haar looks spelen daar een gigantische rol bij. Maar Alanah zelf is gewoon ook heel boeiend om naar te luisteren en ze weet duidelijk over wat ze spreekt.

Ze deed nu gisteren een grootse aankondiging en plots is de hele gaming wereld over haar aan het praten. De knappe Australische vertelde namelijk dat ze gaat werken als ‘story writer’ bij Santa Monica Studio, één van de grootste gaming studio’s die PlayStation-games maakt. Een flinke carrière-switch dus, eentje waar Alanah zelf lyrisch over is. Tienduizenden gamers feliciteerden haar alvast en zijn benieuwd naar de verhalen van de blondine.

En nu de voornaamste reden waarom jullie komen natuurlijk, leuke plaatjes van de populaire dame:

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments