Kaitlyn verdient jaarlijks honderduizenden euro’s via Twitch en gooit al haar troeven in de strijd (foto’s)

Geld verdienen hoeft niet ingewikkeld te zijn

Op het platform Twitch kan je behoorlijk wat geld verdienen als je veel fans hebt. Daar stream je voornamelijk games en mensen kunnen kijken naar hoe jij speelt en ondertussen gezellig met jou praten. Populaire Twitch-streamers verdienen vervolgens geld via sponsors en met kijkers die geld doneren of een abonnement op je kanaal nemen.

Immens populair en schatrijk

Maak kennis met Kaitlyn “Amouranth” Siragusa. Volgens kenners één van de knapste dames die op Twitch zit. In eigenlijk slechts een klein deel van haar streams speelt ze ook daadwerkelijk games, maar dat maakt haar fans blijkbaar weinig uit.

Met bijna 2 miljoen vaste fans op Twitch stromen de centjes dan ook binnen bij Kaitlyn. Ze beseft zelf heel goed dat ze er waanzinnig goed uitziet en gooit steeds al haar troeven in de strijd. Ze balanceert overigens altijd wel op het randje van wat mag op Twitch.

Zo kreeg ze al waarschuwingen omdat ze veel te weinig kleren droeg in haar streams en kreeg ze zelfs al eens een ban omdat ze ‘per ongeluk’ een tepel toonde. Daarnaast kwam er ook kritiek omdat ze via OnlyFans naaktfoto’s van zichzelf verkocht en daarnaast fans liet denken dat ze single was zodat ze meer zouden doneren (iets wat daadwerkelijk een groot verschil in inkomsten geeft blijkbaar).

Doet ze uiteindelijk dus iets uniek en speciaal? Eigenlijk niet, maar toch verdient Kaitlyn geld als slijk omdat ze heel goed beseft wat haar fans willen. Onderstaande plaatjes leggen haar populariteit alvast uit.

Dit bericht bekijken op Instagram

What do you think?

Een bericht gedeeld door Amouranth | MEMES NINJA (@amouranth) op

Leave a Reply

Your email address will not be published.