Deze vurige meiden laten je beeldscherm smelten! (video)

Wat is er immers nog heter dan een video met een Playboymodel? Een video met maar liefst vijf verleidelijke Playboymodellen tiens! Klikken dus op eigen risico, kom bij in brand vliegende beeldschermen en smeltende laptops niet mekkeren dat we je niet gewaarschuwd hebben! De eerste brok heerlijke natuur die we spotten is Mandy Kay. Deze […]

Wat is er immers nog heter dan een video met een Playboymodel? Een video met maar liefst vijf verleidelijke Playboymodellen tiens! Klikken dus op eigen risico, kom bij in brand vliegende beeldschermen en smeltende laptops niet mekkeren dat we je niet gewaarschuwd hebben!


De eerste brok heerlijke natuur die we spotten is Mandy Kay. Deze negentienjarige Texaanse heeft een prachtlijf om ‘u’ tegen te zeggen en de rest van het alfabet voor minstens een week te vergeten.

Daarna volgt Marga Cifuentes, een 29-jarige brok Argentijnse heerlijke natuur en zij doet peperhete dingen met de eveneens van Argentijnse makelij zijnde Celeste Sablich.

Vierde killergriet van de partij is Iana Little. Zij werd geboren in de pretstad Las Vegas en blaast volgende maand negentien kaarsjes uit.

Vijfde babe is de hemelse Britse Geena. Zelf pakt ze ermee uit dat ze een dubbele D-cup heeft, maar als ze die kwaliteiten uit haar groene beha haalt zien we dat dit allicht wel met een beetje spek geschoten is. Een beetje spek, geen half varken. Laat dit de pret echter niet bederven: met de cup van Geena is helemaal niks mis.

Alsof al die visuele heerlijkheid nog niet genoeg is, werd er onder dit alles ook nog eens een leuk deuntje gemonteerd en dat zal bij sommigen het geldstuk doen vallen: daar moet SaBo-FX voor iets tussen zitten en wie dat dacht, die heeft gelijk. Bovendien kan je nu ook al diens soundtracks nu ook nog eens gratis en voor niks van soundcloud halen. (SL)

SaBo-FX – Roxanne from sabofx on Vimeo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.