Dit Instagram-model heeft een hobby gevonden: mannen verleiden en ze dan verklikken bij hun vriendin

Een bijzondere hobby

De 28-jarige Paige Woolen is een bloedmooi model die in het zonnige Los Angeles woont. Met zo’n 207.000 volgers op Instagram kan je haar best populair noemen. Paige weet dat ze er goed uitziet en wil nu haar looks letterlijk in de strijd gooien.

Bedriegers verklikken

Ze heeft sinds kort een behoorlijk opvallende hobby. Zo kunnen dames haar ‘inhuren’ om te testen of hun vriendje een trouwe hond is. Paige stuurt dan een berichtje naar de heren in kwestie en vraagt of ze een vriendin hebben. Indien ze liegen, gaat ze de bedriegers dus verklikken bij hun wederhelft.

Een heldin met grote borsten volgens sommige dames, andere mensen vinden het dan weer eerder een laffe streek. Overigens lang niet alle mannen happen toe. Ze was wel verbaasd hoeveel heren ondanks hun relatiestatus toch nog interesse toonde.

“Ik verklik eigenlijk niet graag mensen, maar ik wil mijn vrouwelijke fans helpen. Ik kreeg het idee omdat ik eigenlijk best veel privé berichten krijg van mannen die in hun profielfoto een vriendin hebben staan.”

Ze heeft trouwens ook nog een apart account waar ze heel wat bijzondere berichtjes toont die ze van mannen krijgt. Hieronder enkele voorbeelden en natuurlijk ook wat plaatjes van Paige zelf:

Leave a Reply

Your email address will not be published.