Dochter Madonna toont vol trots haar okselhaar op rode loper en dat zorgt voor veel reactie (foto’s)

Sommige mensen zijn fan, andere mensen totaal niet

Onlangs viel de ondertussen 63-jarige Madonna nog behoorlijk hard op met haar outfit op de Video Music Awards waar ze paradeerde met haar blote kont en wel een stevige decolleté. Ook haar dochter Lourdes Leon is niet verlegen voor een stunt die haar extra in de spotlight zet.

Zo verscheen ze in een opvallende jurk op het Met Gala, een jaarlijks benefietevenement voor de modeafdeling van het Metropolitan Museum of Art. Het was echter niet de jurk waar vooral over gepraat werd, maar eerder het feit dat ze aan alle fotografen heel uitdrukkelijk en vol trots liet zien dat ze haar okselhaar had laten staan.

De reacties zijn behoorlijk verdeeld op sociale media. Sommige mensen vinden dat ze een statement maakt en sommige mensen worden er blijkbaar ook opgewonden van: “Ik hou van je natuurlijke oksels. Het is heel erotisch en sexy,” andere mensen zijn dan weer een stuk minder enthousiast: “Dit is walgelijk, ze scheerde haar hele lichaam, behalve haar oksels. Ze wil gewoon aandacht.”

Erotisch of niet echt iets waarop je staat te wachten? Oordeel zelf alvast met onderstaande foto’s. Ze wou in ieder geval in de spotlight staan en dat is haar alvast zeker gelukt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.