En de Oscar voor ‘beste natuurster van 2021’ gaat naar … dit ex-Disney-sterretje (foto’s)

Het geld en de awards blijven binnenstromen

Voor de porno-industrie heb je eigenlijk twee grote awards shows aan het begin van het jaar. Zo heb je de AVN Awards en Xbiz Awards. Je kan het een beetje vergelijken met de Oscars en de Golden Globes in de ‘gewone’ filmwereld. Gisteren werden alvast de Xbiz Awards uitgereikt en het is zoals altijd weer uitkijken naar welke dame met de prestigieuze titel ‘Performer of the Year’ gaat lopen.

Een lucratieve carrièreswitch

De winnares was zowaar dezelfde als vorig jaar. Niemand minder dan Maitland Ward mocht door haar diepgaande prestatie in de pikante natuurfilm Muse 2 het felbegeerde beeldje mee naar huis nemen. Maitland die in een vorig leven nog een Disney-sterretje was in de populaire tienerserie in de jaren ’90 Boy Meets World, was naar eigen zeggen dolgelukkig met de award.

Hieronder alvast enkele foto’s van de winnares. Het is nu uitkijken met hoeveel awards ze volgende week naar huis gaat. Dan worden namelijk de AVN awards uitgereikt in Las Vegas en vorig jaar won ze daar ook al 5 beeldjes voor categorieën zoals ‘beste actrice’, ‘beste heteroseksuele scène’ en ‘beste BDSM-scène’.

Haar carrièreswitch heeft Maitland dan ook overigens absoluut geen windeieren gelegd. Zo heeft ze ten eerste al een OnlyFans-account dat haar maandelijks rond de 100.000 euro oplevert en ook voor haar natuurfilms zelf krijgt ze natuurlijk een meer dan aardig loon.

Daarnaast heeft ze nog een lucratieve deal lopen met Fleshlight. Zo is er een seksspeeltje voor mannen beschikbaar in de vorm van haar eigen bloempje. Het is in theorie dus mogelijk om te voelen hoe seks met Maitland exact voelt. Iets dat veel heren aanspreekt want naar verluidt gaat haar fleshlight als zoete broodjes over de toonbank. Maitland haar switch van Disney-ster naar natuuractrice was dus duidelijk een megasucces