Girls & Tattoos: Aleksandra staat voor 99% vol met tatoeages, maar wil nog verder gaan (foto's) Babes
Girls & Tattoos: Aleksandra staat voor 99% vol met tatoeages, maar wil nog verder gaan (foto's)
Babes

Girls & Tattoos: Aleksandra staat voor 99% vol met tatoeages, maar wil nog verder gaan (foto's)

Tatoeages zorgen soms nog wel eens voor de nodige controverse, vooral als mensen nagenoeg hun ganse lichaam ermee bedekken, maar ze geraken steeds meer en beter ingeburgerd. Het lijkt zelfs alsof we ooit een moment zullen bereiken waar ze eerder regel dan uitzondering zijn. Geen probleem voor ons, want wij vinden tattoos best wel cool! En we zijn vooral ook fan van mooie dames met hier en daar een ‘kunstwerkje’ op hun indrukwekkende lichaam.

Voortaan laten we jullie in de rubriek ‘Girls & Tattoos’ elke week twee keer nader kennismaken met een zogenaamde ‘tattoo-babe’, een knappe dame uit binnen- of buitenland die niet vies is van een streepje inkt op haar lichaam. Vandaag stellen we jullie graag voor aan Aleksandra Jasmin.

Bio

Naam: Aleksandra Jasmin

Leeftijd: 32

Nationaliteit: Finland

Beroep: tattoo-artieste

Sociale media: Instagram (179.000 volgers) - TikTok (2.000 volgers)

Girls & Tattoos: Aleksandra staat voor 99% vol met tatoeages, maar wil nog verder gaan (foto's)

Story

Bij elk van onze tattoo-babes brengen we ook een bijzondere 'story' over haar. Iets speciaal waarmee ze in de media is gekomen, gewoon een leuk weetje over haar, bekende familieleden, enzovoort.

Aleksandra is een moeder van drie de iets meer dan tien jaar geleden besloot om haar eerste tattoo te laten zetten. Maar dat bleek uiteindelijk slechts het begin. Zelf geeft ze nu toe: “Ik ben werkelijk verslaafd aan tatoeages!”

Girls & Tattoos: Aleksandra staat voor 99% vol met tatoeages, maar wil nog verder gaan (foto's)

In het laatste decennium spendeerde ze maar liefst 35.000 dollar aan tattoos. Ongeveer 99% van haar lichaam is momenteel bedekt en ze is nog niet helemaal klaar. Haar echtgenoot, die ook een grote tattoo-fans is, geeft overigens zijn onvoorwaardelijke steun.

Aleksandra, die in het verleden vele andere jobs uitoefende, besloot op een bepaald moment om van haar passie ook haar beroep te maken. Ze werd tattoo-artieste en is nu mega-populair in haar land en heeft lange wachtlijsten.

Tatoeages

Zoals we hierboven al schreven, staat Aleksandra voor 99% vol met tattoos. Bepaalde lichaamsdelen, zoals haar arm en been, zijn zelfs volledig ingekleurd. Aleksandra zegt zelf dat ze niet echt een voorkeur heeft voor een bepaald soort tatoeage. Als ze het leuk en mooi vindt, dan laat ze het zetten.

Foto's

Uiteraard zitten jullie te wachten op de prachtige kiekjes van Aleksandra en we gaan jullie dus niet langer in spanning laten. Hieronder een selectie foto's die werkelijk adembenemend zijn. En dan bedoelen we op alle vlakken!

Hieronder nog enkele andere dames die in de rubriek 'Girls & Tattoos' de revue passeerden:

Pandora Blue: Bekijk hier haar foto's

Mara Fischer: Bekijk hier haar foto's

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties