Hoe is het met de ondertussen 25-jarige ‘WK-babe’ Axelle? Schitterend blijkbaar (foto’s)

We kijken elk jaar nog eens hoe het met Axelle is

De West-Vlaamse Axelle Despiegelaere groeide tijdens het WK voetbal in 2014 op 17-jarige leeftijd in Brazilië plots uit tot een heuse WK-hype. En dat in de eerste plaats natuurlijk door haar prachtige verschijning. Die hype leverde haar wel een en ander op, want ze was ondertussen al het gezicht (en lijf) van verschillende merken.

Even had de fotogenieke ‘WK-babe’ zelfs een contract bij L’Oréal beet en figureerde ze in videofilmpjes voor L’Oréal Professionnel Belgique, maar dat contract werd stopgezet nadat op sociale media foto’s waren opgedoken die wat ophef veroorzaakt: een ‘jeugdzonde’ waar de cosmeticareus niet om kon lachen. Al is dat ondertussen natuurlijk weer heel wat jaren geleden.

Aan haar WK-avontuur heeft ze zo’n 20.000 volgers op Instagram over gehouden en daar is ook te zien wat ze in haar dagelijks leven nog doet. Axelle is bij veel mensen nog steeds heel geliefd en we nemen dus jaarlijks wel eens een kijkje hoe het gaat met haar. Blijkbaar gaat het in ieder geval schitterend met het WK-fenomeen van 2014 als we onderstaande foto’s mogen geloven.