Iedereen praat over ‘de blote borsten’ van deze Belgische actrice op filmfestival

Plots kent iedereen Salomé

Na afgelopen weekend werd er plots heel veel gepraat over de Belgische actrice Salomé Dewaels. Tot voor kort nog geen bekende naam, maar nu kent iedereen haar. De 25-jarige actrice was aanwezig op het filmfestival in Venetië om mee de Franse film ‘llusions perdues‘ waar ze één van de grote rollen speelt.

Achteraf werd er echter niet constant over de film gepraat, maar vooral over de outfit van Salomé. Zo koos ze ervoor om een doorzichtige jurk te dragen die nog heel weinig aan de verbeelding overliet. Daar werden achteraf natuurlijk wat vragen over gesteld, maar Salomé zag het probleem niet: “De mensen zien mijn borsten toch in de film, dan kon ik ze net zo goed ook tonen op de rode loper.”

Zo zou ze enkele seksscènes in de film doen dus waarom niet met haar voorgevel pronken op de rode loper? Het was in haar ogen immers de beste jurk die ze kon dragen en wij geven ze niet per se ongelijk. Haar jurk en Salomé zie je hieronder. We gooien er ook nog in één keer de trailer bij voor moest je binnenkort nog meer van de knappe Belgische willen zien:

Salomé komt in volle glorie voorbij vanaf O:37

Een fragment van de film ‘llusions perdues

Leave a Reply

Your email address will not be published.