Influencer zakt door de grond van schaamte nadat ze per ongeluk haar dildo toont tijdens livestream

Al zijn er nog heel wat andere foto’s van haar te vinden

De Schotse influencer Lauren Faulkner is op weg om een internetster te worden. Zo werd ze al verkozen tot ‘beste nieuwe influencer van 2020’ door de Britse versie van Cosmopolitan en ook nu praat iedereen over haar na een serieuze flater.

Dildo voor tienduizenden mensen

Zo wou ze aan haar 50.000 volgers met filmpjes in haar Instagram Stories laten zien hoe ze haar blonde lokken behandeld. Lauren was echter vergeten dat haar onlangs gebruikte dildo nog achter haar lag. Ze maakte achteraf een heel verontschuldigingsfilmpje omdat ze zich redelijk hard schaamde.

“Sorry als jullie het wat gek vinden dat mijn filmpjes plots verwijderd waren, maar ik kreeg reactie waar mensen zeiden ‘het lijkt alsof er een penis achter je ligt’ en jawel ik heb alles direct verwijderd want er lag inderdaad een dildo achter me die ik net had schoon gemaakt.”

Alle Britse tabloids maken plots een artikeltje over haar flater en zelfs wij hebben ons er tot laten verleiden. Aan de ene kant best begrijpelijk dat je even beschaamd bent als tienduizenden mensen je dildo konden zien in volle glorie.

Aan de andere kant heeft Lauren wel een OnlyFans-account waar je haar in volle glorie naakt kan bewonderen. En ook veel van haar Instagram-plaatjes laten weinig tot de verbeelding over. Dan is een seksspeeltje per ongeluk tonen nog redelijk braaf. Nu goed, het is voor ons een excuus om leuke foto’s te delen van de ‘beste nieuwe influencer van 2020’.

Voor de nieuwsgierigen die onderstaande foto te klein vinden. Het was een seksspeeltje zoals dit, inclusief zuignap zodat je overal kan losgaan.

1 Comment
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
JJJJJJJJJJ
1 maand geleden

Per ongeluk …. yeah right!